Van Oeveren
Vertrouwd, eerlijk, kwaliteit
Van Oeveren
Vertrouwd, eerlijk, kwaliteit
Van Oeveren
Vertrouwd, eerlijk, kwaliteit
Van Oeveren
Vertrouwd, eerlijk, kwaliteit

Schilderwerk

Vertrouwd, eerlijk, kwaliteit, wij zijn al jaren een begrip in de regio. Kiest u voor van Oeveren dan kiest u voor kwaliteit. Onze hoofdtaken bestaan uit verschillende soorten schilderwerk:

Onderhoud

Goed onderhoud van uw pand is belangrijk. Op verzoek voeren wij controles uit om te beoordelen of de kozijnen, daklijsten, deuren etc., onderhoud kunnen gebruiken. Wanneer u daar op tijd mee bent, voorkomt u hoge kosten. Tevens bieden wij meerjarenplannen, om zo uw woning of bedrijfspand in optimale conditie te houden.

Verbouwing

Na een verbouwing is uw woning of bedrijfspand aangepast aan uw wensen. Niet alleen de nieuwe elementen hebben verf nodig, maar ook bestaande muren en kozijnen kunnen op dat moment vaak weer een opfrisbeurt gebruiken. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij doen ons werk zonder dat u daarvan veel overlast ondervindt.

Nieuwbouw

Gaat u uw droomhuis bouwen of bent u toe aan een nieuw bedrijfs- pand? Wij denken graag met u mee vanaf de start van de bouw. Door onze ervaring kunnen wij u behoeden voor toekomstige hoge kosten en verlengen we de levens- duur van uw huis of bedrijfspand.

Zorginstellingen

Schilderwerk en onderhoud bij zorginstellingen vraagt om specifieke vakkennis en certificering. Van Oeveren voert deze taken onder andere uit bij Bravis Bergen op Zoom en Bravis Roosendaal.

Schadeherstel

Schade door een ongeluk, inbraak, brand of storm zijn heel vervelend. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig oplossen van schade aan uw schilder- en glaswerk. Indien nodig zorgen wij voor een noodreparatie om vervolgens zo snel mogelijk de schade definitief te herstellen. Dat is dan voor u een hele zorg minder!

Restyling

Bent u toe aan een nieuwe styling van uw pand, binnen of buiten? Of krijgt uw pand een andere bestemming? Wij adviseren u graag om de styling aan te passen aan de nieuwe functie, huisstijl en andere wensen.
Copyright © 2024 Schildersbedrijf van Oeveren B.V.
Realisatie: DosisDesign