Van Oeveren
Vertrouwd, eerlijk, kwaliteit
Van Oeveren
Vertrouwd, eerlijk, kwaliteit
Van Oeveren
Vertrouwd, eerlijk, kwaliteit

Het gaat goed. Schildersbedrijf Van Oeveren groeit!

Om ons vaste team te versterken zoeken we een topper van een schilder die zijn vak kent en zin heeft in een nieuwe plek.

Vacature:

Schilder.

Ervaren & enthousiast (fulltime)


Natuurlijk, er zijn genoeg schildersbedrijven waar jij aan de slag kunt. Maar er zijn weinig schildersbedrijven zoals Van Oeveren.

Met een nieuwe kijk op het vak, gaan wij verder dan regulier schilderwerk. Wij transformeren huizen en bedrijfslocaties, creëren prachtige metamorfoses en zijn adviseur bij nieuwbouw, restyling, onderhoud, renovatie, verbouwing en schadeherstel. Wij overzien het totaalplaatje en zetten eerst een stapje terug om daarna meters te maken. Door onze gedrevenheid trekken we projecten aan waar het vakmanshart absoluut sneller van gaat kloppen. Met plezier en toewijding gaan we aan de slag. En als het dan af is... Wauw!


Genoeg over ons. Nu jij.


Als allround schilder heb je ervaring met schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Zowel zelfstandig als in teamverband vind jij je draai doordat je positief bent ingesteld, graag samenwerkt en goed communiceert. Ook vind je het interessant om bezig te zijn met omvangrijke projecten en specialistische klussen waarbij je echt betrokken wordt. Rijbewijs (B) en VCA certificaat zijn in jouw bezit.

Een mooi salaris. Een groeiend bedrijf. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In de regio Zeeland en West-Brabant.

Stuur je motivatie & CV naar jan@schildersvanoeveren.nl of per post:

t.a.v. Jan van Oeveren
Snelliusweg 27
4691 SP Tholen.

We kijken naar je uit!
Copyright © 2024 Schildersbedrijf van Oeveren B.V.
Realisatie: DosisDesign